stránky (nejen) hasičů

VČHL - Trnov 2017

13.06.2017 18:11

Ženský tým v nové sestavě po čtyřech měsících poctivých tréninků v tělocvičně a na tréninkové dráze začal svou pouť soutěžemi sezony 2017.
V sobotu 10. června se děvčata zajela podívat na soutěž Východočeské hasičské ligy do Trnova, aby si vyzkoušela ostrý start ještě před prvními závody VCÚ 2017.
S rezervní mašinou a nutnou výpomocí na levém proudu (děkujeme Míše Vackové z Orlice) si vyzkoušela jednu z nejrychlejších drah kraje.
Děvčata vzadu možná překvapila sama sebe, vodu nalila perfektně, a mašina tak poslala vodu před desátou vteřinou dopředu. Dráha byla opravdu rychlá a děvčata běžela výborně, ale Pája na pravém proudu se trochu zdržela na spoji a "neurovnaný" záklek se pak projevil na sestřiku. Výsledný čas 18,27 (LP-17,59) stačil na šesté místo a nebyl špatným vstupem do sezony (zvlášť po zdravotních a technických potížích), ale na takovéto dráze určitě nebyl tím, na co děvčata mají!
Dařilo se i dalším týmům okresu. Třetí místo obsadily Nepomuky za 17,45. Druhou příčku obsadila děvčata z Orlice za 16,85 a první příčku urvaly "extraligové" Chrášťany za 16,21.
Příští sobotu již začíná VCÚ závody v Horním Třešňovci.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.